Overcooked

1 3 7 5
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Storico dei cambiamenti di prezzo

Prezzo più basso: 3,95 €, PS+: 3,95 € — Data di uscita: 03 Agosto 2016

Description

Overcooked on kaoottinen yhteispeli yhdestä neljään pelaajalle. Kokkaa ja tarjoile asiakkaiden tilaamat eri annokset yhdessä kavereidesi kanssa ennen kuin kärsimättömät asiakkaasi kävelevät ulos. Teroita veitsesi ja nouda kokinlakkisi, sillä tässä hullussa keittiössä panokset ovat maittavat! 

Sipulikuningaskunta on vaarassa ja vain todellinen gourmet-kokki voi pelastaa sen! Overcooked-pelissä pelaajien on selvitettävä tiensä läpi erilaisten erikoisten ja julmien keittiöiden, lopullisena päämääränään maata vaivaavan muinaisen pahuuden herkkupalan voittaminen.

Pelaa joko yksin tai klassisesti yhdessä enintään kolmen muun kanssa joko yhteispeli- tai haastetilassa. Tehtävänänne on kokata valikoima erilaisia annoksia ja työskennellä yhdessä, jotta tiimistänne muodostuisi kaikista tehokkain ja paras!

1-4 pelaajaa
Vähintään 650 Mt tilaa
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Overcooked. Developed by Ghost Town Games Ltd © 2016. Published by Team17 Digital Ltd. Team17 is a trademarks or registered trademarks of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

Informazioni prese dal sito ufficiale PSN, tutti i diritti riservati.

Comments