Sekiro: Shadows Die Twice

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Storico dei cambiamenti di prezzo Storico dei cambiamenti di prezzo

Prezzo più basso: 55,96 €, PS+: 55,96 € — Data di uscita: 05 Aprile 2019

Description Description

Yli 50 palkintoa ja ehdokkuutta napannut Sekiro™: Shadows Die Twice on Bloodborne- ja Dark Souls -sarjojen kehittäjä FromSoftwaren uusi seikkailupeli. Kehitä omat nokkelat keinosi kostaa tässä täysin uudessa toimintaseikkailussa.
Sekiro™: Shadows Die Twicessa olet 'yksikätinen susi', häpäisty ja runneltu soturi, joka pelastetaan kuolon partaalta. Tutki 1500-luvun Sengoku-kauden Japania ja kohtaa elämää suurempia vihollisia synkässä maailmassa. Käytössäsi on valikoima tappavia tekokäsivarusteita ja ninjakykysi. Etenet matkallasi yhdistellen huomaamatonta hiiviskelyä, kapuamista pitkin pystysuoria pintoja ja raakoja ja verisiä yhteenottoja.
Hanki kostosi. Palauta kunniasi. Tapa nerokkaasti.
1 pelaaja
Vähintään 25 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
©2019 FromSoftware, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Pelin julkaisija ja jakelija on Activision. ACTIVISION on tavaramerkki, jonka omistaa Activision Publishing Inc. Kaikki muut tavaramerkit ja tuotenimet ovat haltijoidensa omaisuutta.
Bloodborne on tavaramerkki, jonka omistaa Sony Interactive Entertainment LLC. Dark Souls on tavaramerkki, jonka omistaa BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Sony ja Bandai Namco eivät ole SEKIRO: SHADOWS DIE TWICE -pelin julkaisijoita. Activision ei liity Bloodborne- ja Dark Souls -peleihin.

Informazioni prese dal sito ufficiale PSN, tutti i diritti riservati.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)