Headlander

1 2 26 2 30
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Storico dei cambiamenti di prezzo

Prezzo più basso: 2,45 €, PS+: 2,45 € — Data di uscita: 26 Luglio 2016

Description

Sinä olet universumin viimeinen tunnettu ihminen, eikä sinustakaan ole jäljellä enää kuin pää. Sinun on etsittävä johtolankoja hajanaiseen menneisyyteesi koneiden vihamielisestä maailmasta Voit liikkua erikoiskypärällä, jonka avulla voit telakoitua mihin tahansa robottikehoon ja hallita sitä. Hyppiessäsi kehosta toiseen alat saada selville, että asiat eivät ole aivan miltä näyttävät, ja että ihmiskunnan kohtaloa ei ole vielä päätetty...

Double Fine Productionsin Headlander on retro-futuristinen, sivuttain vierivä toimintaseikkailu, joka sijoittuu 70-luvun tieteiskuvitelmien innoittamaan maailmaan. Se on automaation maailma, vinksahtanut utopia, jossa ihmiskunta on siirtänyt tajuntansa kajahtaneen tietokoneen hallitsemiin robottikehoihin. Headlanderin tarjoavat sinulle Double Fine Productions (Psychonauts, Broken Age) ja Adult Swim Games (Duck Game, Jazzpunk), ja se on takuuvarmasti ultimaattinen päätrippi.

1 pelaaja
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

TM & © 2016 Turner Broadcasting System, Inc. A Time Warner Company. All Rights Reserved.

Informazioni prese dal sito ufficiale PSN, tutti i diritti riservati.

Comments