Final Fantasy XII The Zodiac Age

1 4 10 26 8
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Storico dei cambiamenti di prezzo

Prezzo più basso: 24,95 €, PS+: 24,95 € — Data di uscita: 18 Luglio 2017

Description

Palaa Ivalicen maailmaan!

Saatavana nyt ensimmäistä kertaa HD-uudelleenmasteroituna ja uudistetulla, entistä paremmalla pelattavuudella!

HD-uudelleenmasterointi sisältää useita uusia parannuksia, kuten uudistetut taistelut ja työjärjestelmän. Huikeat visuaaliset ja ääniin tehdyt parannukset tarjoavat niin entisille kuin uusillekin pelaajille mahdollisuuden kokea huima seikkailu, joka kattaa koko Ivalicen maailman uudella ja entistä upeammalla tavalla.

Astu sodan aikaan Ivalicen maailmassa. Archadian valloittama pieni Dalmascan kuningaskunta on kukistettu ja vaipunut epätoivoon. Valtaistuimen ainoa perillinen, prinsessa Ashe nousee vastarintaan maansa vapauttamiseksi. Toisaalla nuori mies, perheensä sodassa menettänyt Vaan, unelmoi vapaana lentämisestä taivaalla. Liity tässä vapauden ja syrjäytettyjen kuninkaallisten sävyttämässä taistelussa epätodennäköisten liittolaisten ja heidän kumppaniensa seuraan ja astu sankarilliseen taisteluun heidän kotimaansa vapauttamiseksi.

1 pelaaja
Vähintään 41 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2006, 2017 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.
THE ZODIAC AGE is a registered trademark or trademark of Square Enix Co., Ltd.
FINAL FANTASY, SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd.

Informazioni prese dal sito ufficiale PSN, tutti i diritti riservati.

Comments