God Of War Comic Book 1

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Storico dei cambiamenti di prezzo

Prezzo più basso: Free, PS+: Free — Data di uscita: 18 Giugno 2019

Description

Kratos - God of War - er tilbage. Hans krig imod Olympus' guder er forlængst forbi, og Kratos bygger på en ny tilværelse i det fjerne, nordiske vildnis med sin søn Atreus. Midt i arbejdet på at lægge vreden, der har præget hans liv, bag sig, kommer han uforvarende til at starte en fejde med en mystisk kult af besærkere, efter at have forsøgt at redde en fremmed fra at blive maltrakteret af en vild bjørn. Men for det tidligere Spøgelse fra Sparta går ingen gerning ustraffet.
Dette produkt understøtter følgende sprog: Engelsk
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Informazioni prese dal sito ufficiale PSN, tutti i diritti riservati.

Comments