Hyper Light Drifter

1 8 9 5 6
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Storico dei cambiamenti di prezzo

Prezzo più basso: 56 kr., PS+: 56 kr. — Data di uscita: 25 Luglio 2016

Description

Der er stadig ekkoer af den mørke, voldelige fortid i det vilde land, som er fyldt med skatte og blod. Hyper Light Drifter er et actionfyldt eventyrrollespil i stil med de bedste 16-bit-klassikere, men på en langt større skala og med moderne systemer og design.

Denne verdens Drifters er samlere af glemt viden, forsvundet teknologi og fragmenterede historier. Vores Drifter er hjemsøgt af en umættelig sygdom og må rejse dybt ind i Buried Time-regionen for at finde en kur mod den aggressive sygdom.

• Alt er omhyggeligt animeret i hånden, lige fra figurerne til de subtile baggrundselementer.
• Let at lære, svært at mestre de mange fjender er aggressive, dit skrøbelige legeme kan blive knust af farer, og der er ikke mange venlige ansigter.
• Opgradér våben, lær nye evner, find udstyr og rejs igennem en mørk, detaljeret verden med stier, der forgrener sig, og hemmeligheder i overflod.

1-2 spillere
950MB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Computer Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Computer Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2016 Heart Machine, LLC. All rights reserved.

Informazioni prese dal sito ufficiale PSN, tutti i diritti riservati.

Comments