Ratchet & Clank

1 5 10 19 19
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Storico dei cambiamenti di prezzo

Prezzo più basso: 99 kr., PS+: 91,05 kr. — Data di uscita: 20 Aprile 2016

Description

Tag på eventyr med alles favorit-Lombax og hans robothjælper i et helt nyt spil, som genfortæller det umage pars adrenalinpumpende oprindelseshistorie.

• Både gamle Ratchet-fans og nytilkomne til serien kommer til at opleve en uforglemmelig rejse gennem universet med duoens spændende, første mission, som er blevet genskabt og genopbygget på PS4™.

• Klassisk gameplay, som er forbedret til den nuværende generation – følg en ny, dybere fortælling, og oplev mere action, nye bosskampe, utrolig grafik og uovertruffet stemmeskuespil fra den animerede Ratchet & Clank™-film fra 2016.

• Utrolig grafik – takket være PS4™ ser den dynamiske duos intergalaktiske narrestreger lige så godt ud i spillet, som de gør på det store filmlærred.

1 spiller
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Ratchet & Clank™ ©2002-2016 Sony Computer Entertainment America LLC. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Insomniac Games. “Ratchet & Clank” is a trademark or a registered trademark of Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.

Informazioni prese dal sito ufficiale PSN, tutti i diritti riservati.

Comments