A Way Out

1 10 4 8
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Storico dei cambiamenti di prezzo

Prezzo più basso: 155,35 kr., PS+: 155,35 kr. — Data di uscita: 23 Marzo 2018

Description

Fra skaberne af Brothers – A Tale of Two Sons kommer nu A Way Out, et eksklusivt co-op-eventyr, hvor du spiller den ene af to fanger under et dristigt flugtforsøg fra fængslet.
Det, der begynder som en nervepirrende flugtaktion, udvikler sig hurtigt til et uforudsigeligt, gribende eventyr, hvis lige du hverken har set eller spillet før.
A Way Out er en oplevelse, der kræver to spillere. Hver spiller styrer én af de to hovedpersoner, Leo og Vincent, der meget mod deres vilje må samarbejde for at flygte fra fængslet og genvinde deres frihed.
Få hele oplevelsen sammen med dine venner gennem den gratis prøveperiode for venner. Når du køber det fulde spil, kan du invitere en hvilken som helst af dine venner online, uanset om de har købt spillet eller ej. Du sender din ven en invitation fra menuen i spillet, din ven låser op for den gratis prøveversion, og så er I klar til at opleve hele spillet sammen.

Netværksspillere 2-2 - Det komplette spil kræver PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer
24GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Vilkår og betingelser er gældende. Find flere oplysninger på www.ea.com/games/a-way-out/disclaimers

DETTE PRODUKT ER UDELUKKENDE CO-OP. ONLINE-CO-OP KRÆVER EN BLIVENDE INTERNETFORBINDELSE, EA-KONTO OG EN ONLINE-VEN MED: A WAY OUT PÅ SAMME PLATFORM, ELLER AT DU HAR INSTALLERET DEN GRATIS PRØVEPERIODE FOR VENNER.

Informazioni prese dal sito ufficiale PSN, tutti i diritti riservati.

Comments