Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Storico dei cambiamenti di prezzo

Prezzo più basso: € 29,99, PS+: € 29,99 — Data di uscita: 24 Gennaio 2017

Description

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue is een compilatie van 3 magische KINGDOM HEARTS-belevenissen:

KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD
KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD is een volledige HD-remaster van KINGDOM HEARTS 3D Dream Drop Distance, dat nu voor het eerst naar PlayStation® komt. Sora en Riku leggen het Mark of Mastery-examen af, in voorbereiding van hun komende confrontatie met Master Xehanort.

KINGDOM HEARTS χ Back Cover (film)
Deze nieuwe HD-film vertelt het mysterieuze verhaal van de Foretellers en verbindt de vroege delen uit de geschiedenis van de serie, zoals te zien is in de mobile game KINGDOM HEARTS Unchained χ.

KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep – A Fragmentary Passage –
Een compleet nieuwe speelbare episode die je speelt vanuit het perspectief van Aqua uit KINGDOM HEARTS Birth By Sleep en dat verband houdt met het verhaal van KINGDOM HEARTS III.

1 speler
Minimaal 30GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©Disney
Developed by SQUARE ENIX

Informazioni prese dal sito ufficiale PSN, tutti i diritti riservati.

Comments